Tuesday, 2 August 2011

SET SET (KELAPARAN)

 SET1
 
Today
main like-2 pulak dia ,,
orang tgh lapar niy
:(
eh,betullah. orang pon lapar
yeke ,, haha same lah kita
of coursee :(
kesian dia ,,,
sabar okay you


SET2

hurm
bosan gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gilaaaaaaaaaaaaaa
aq da bosan nie
nk buka puase la
haha
haha , gilalahh kau ni farez
:P
syg plak bile buka puaase
tahu takpe
.........................

aduhaii , laparr :(

alohaii , kalauu setahunn memangg mampus lahh aku macam nihh. tadi ada makcik india tuh boleh pulak dia minumm depan aku . dahh lahh akuu nak pengsan bole buat macamm tuh? siap ade macha bolehh main lari lari pulak tuhh . sakit je hati aku :(
SET1

:(
eh,betullah. orang pon lapar
yeke ,, haha same lah kita
of coursee :(
kesian dia ,,,
sabar okay you ;D


Monday, 1 August 2011

ayoyoyo ~ i 'm really miss themm :')


kawann sayanggi sya :) kau ada ? kau takde dahh diamm . Kita KAWAN SELAMA LAMANYEE ~ jangann lupo syangg awak , aduhaii ! rinduunyee , rindu rindu serindunyeeee , hahah . sayangg anda ! banyak punya :) i need you friendd you make me smile you make me cry all about you FRIENDD . that is meaningg your my BFF <3 <3

sadness come fromm you ? haha no wayy !


yes , you make that sadness only you can make me sadness . Only you boy everythingg come from you the sadness , happiness , love and everything but right now you make me cry :'( i don want fight with you , but you make me sad :( apsal kita gaduhh , itu salahh kauu , kauu yang buatt aku sedihh nak nangis semuanye :( kau sorangg ,, takde orangg lainn dah :( i'm scaryy you  will live me but that is pastt now i'm gonna say imissyouu , ineedyouu , you my everythingg




                                                                                 lots of love MAMBANG PUTIHH

atototoii , kissingg with love or just for funn ?

atototoii , kissingg with love or just for funn ?

many couple kissing , reason why ? anda rasa ? saya rasa dorangg hanya gembira ? betul tak ? atau game betulkan ? ayoyoyo , takde perasaan namanye :/ jangann nak guna kann perempuann lahh , kesiann sikit :( laki memangg suka buat orangg nangis ? naikk benci ohh , dengan kauu :/ terima kasihh sempatt jaga aku berhari hari , takecaree i loveyouu . ayat tuhh ? sedihh ? whatt the hell !

pretend to be a good girl ♥

okay today i'm just act like i'm not happy but i suppose to be happy . huh , shuh. i just need somebody to compare with me ? did you have friend ? haha . see i have new blogger 3 blogger i have . aku tahu kau takde so diam je lahh . takyah nak banyak cakap nak cakap aku tak cukup satu , memangg pun kau susahh ape manusia :P okayy pretendd to be a good girl mambang , awak nak tahu saye sayangg semua orangg yang sayangg saye . thank you :D
 

lots of love
♥adilah rusman